Utanmazlık çağı!

Anlı şanlı firmaların gıdalara boya ve yasaklı madde koyduğu, millete kebap diye at ve eşek eti yedirildiği ortaya çıkıyor.Her gün belediyelerin ve bazı kamu kurumlarının akraba çiftliğine...

Anlı şanlı firmaların gıdalara boya ve yasaklı madde koyduğu, millete kebap diye at ve eşek eti yedirildiği ortaya çıkıyor.

Her gün belediyelerin ve bazı kamu kurumlarının akraba çiftliğine döndüğüne; kadroların kardeş, kuzen, kayınbirader, bacanak, baldızlarla doldurulduğuna dair bir örnek gündeme geliyor.

Aracı kurumların borsada usulsüzlük yaptığı tespit ediliyor ve bunlar arasında kamu kurumlarının da bulunduğu belirleniyor.

Milyonlar kazanan kuyumcuların ayda ortalama 16 bin liracık vergi beyanı rapor ediliyor.

İstanbul'da nisan ayında bir metro hattı için 8 milyar liraya ihaleye çıkılıyor. Ardından iptal ediliyor. Aynı iş beş ay sonra bu sefer 22 milyar liraya veriliyor.

İstanbul'da 1 milyon lira sermayeli bir şirketin, üç belediyeden rakiplerini katakulli ile eleyerek 1,67 milyar liralık ihale aldığı deşifre oluyor.

Okullarda temizlik personeli sıkıntısı yaşanıyor. Durumdan vazife çıkaran bazı belediyeler temizlik elemanı gönderiyor. Boy boy 'imdada yetişti' haberleri yapılıyor. Aynı belediyelerin iki ay önce...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Köfteci YouTube! 14 Ekim 2024 | 686 Okunma Utanmazlık çağı! 07 Ekim 2024 | 216 Okunma Dünya savaşı geliyor bunların derdi çarşaf! 30 Eylül 2024 | 952 Okunma Dilan'dan, Şahan'dan, Dilruba'dan adalet dersi dinlemek! 23 Eylül 2024 | 1.514 Okunma Narin: "Kambura'nın laneti!" 16 Eylül 2024 | 418 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar