Bütün ülkeye yaşatılan hayal kırıklığı…

Kendisini “Radyo ve televizyon yayınlarını düzenleyen ve denetleyen otoritenin başı” olarak tanımlayan RTÜK’ün başkanı Bekir Şahin’in, sekiz yaşındaki kız çocuğu Narin ile ilgili...

Kendisini “Radyo ve televizyon yayınlarını düzenleyen ve denetleyen otoritenin başı” olarak tanımlayan RTÜK’ün başkanı Bekir Şahin’in, sekiz yaşındaki kız çocuğu Narin ile ilgili yayınlar konusunda söylediklerini hayretle karşıladım.

Medyamız beni hayal kırıklığına uğrattı” demiş RTÜK başkanı Şahin.

Doğrusu, günümüzde, medyamızla ilgili olumlu düşüncelere sahip biri değilim; beş haftadır her gün gazeteler ve ekranlardan akan konuyla ilgili haber ve yorumlar, şimdiye kadar sahip olduğum az umudu da ortadan kaldırdı.

Hayal kırıklığı bu sebeple benim hislerimi yansıtmıyor.

Ancak RTÜK başkanının sözlerinin beni hayrete sevk etmesi bu yüzden değil.

Ben, Diyarbakır’a birkaç kilometre mesafedeki, 60-70 haneli, hepi topu 400 nüfuslu bir köy olan Tavşantepe’de yaşananların, bilerek isteyerek bizlere yaşattırıldığını düşünüyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bütün ülkeye yaşatılan hayal kırıklığı… 24 Eylül 2024 | 85 Okunma Devletler oyun oynuyor… Türkiye’nin de bir oyunu var ama… 22 Eylül 2024 | 2.307 Okunma İsrail Lübnan’a saldırdı, uyanık olmak bize düşüyor 20 Eylül 2024 | 3.574 Okunma Çağrı cihazı artık silah, ya cep telefonu? İsrail’in hedefi ne? 19 Eylül 2024 | 1.201 Okunma ‘Narin bebek’ olayı ve büyüklere masallar 17 Eylül 2024 | 1.376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar