Erdoğan’ın, İmamoğlu’nun ve Trump’ın diplomaları…

Üniversitelerde başörtüsü yasağı YÖK eliyle sürdürülürken, dönemin önemli bir yetkilisi bir yazımı dava konusu haline getirmişti.Bütün meslek hayatım boyunca hakkımda...

Üniversitelerde başörtüsü yasağı YÖK eliyle sürdürülürken, dönemin önemli bir yetkilisi bir yazımı dava konusu haline getirmişti.

Bütün meslek hayatım boyunca hakkımda açılmış toplamı bir elin parmaklarını geçmeyen davalardan kaybettiğim iki taneden biriydi o.

Kaybetmemin sebebi, ABD’de bulunduğunu iddia ettiği üniversitenin “Gerçekten bulundu mu?” soruma cevap vermeye yanaşmamasıydı.

ABD’deki okulun yüzyıllar öncesine dayanan mezunlar albümünde o kişinin bulunmadığını belgelemiş olmama rağmen, mahkeme illa resmi yazı beklemişti.

Neden sonra, ABD’de, üniversitelerin mezunlarıyla ilgili bilgileri kendisinden başkasına açıklama yasağı bulunduğunu öğrenecektim.

Kaç gündür Ekrem İmamoğlu’nun diplomasıyla ilgili üniversiteden gelecek cevabı bekleyerek geçiriyoruz. YÖK’ün, rektörlük ve dekanlığın konuya ilişkin eski-yeni raporları daha önce yayımlandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kıyamet manzaralı depremin tanığı olarak… 25 Nisan 2025 | 414 Okunma Her yönüyle örnek bir insanı kaybettik; Ahmet Satoğlu’nu… 24 Nisan 2025 | 1.090 Okunma Erken seçim olacak ama, Kasım 2025 çok mu erken? 22 Nisan 2025 | 3.335 Okunma Musevi asıllı Amerikalı profesör “Kral çıplak” deyince… 20 Nisan 2025 | 3.136 Okunma ‘Tarihimizde iz bırakan 100 kişi’ aday listemden Sırrı Süreyya… 18 Nisan 2025 | 1.776 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar
Close menu