Terör böyle günlerde hep başını çıkarır

Tam terörü bitirme yolunda yeni adımlar atılma hamlesi başlamışken, terörist, eylemiyle Ankara Kazan’daki TUSAŞ tesislerinde başını çıkarıverdi.Bu yazıyı kaleme alırken patlatılan bombanın...

Tam terörü bitirme yolunda yeni adımlar atılma hamlesi başlamışken, terörist, eylemiyle Ankara Kazan’daki TUSAŞ tesislerinde başını çıkarıverdi.

Bu yazıyı kaleme alırken patlatılan bombanın dumanı hala tütüyordu; çatışma sırasında atılan kurşunların sesi de kulaklarımda yankılanıyordu.

Eyleme şaşırmak mı gerekiyor?

Hayır, tam tersine, terörü bitirme amaçlı her girişim, teröre kendilerini adamış sergerdelerin eylemleriyle test edilebilir.

Yalnızca bizde son yarım asır boyunca yaşanan dinamik bize bu gerçeği hatırlatmıyor, dünyanın başka köşelerinde teröre muhatap olmuş ülkelerde de hep kaydedilen tepki, dün Ankara’da yaşanandan farklı değil.

Geçen hafta, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında, Abdullah Öcalan’ın adını da anarak, PKK terörünü...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Barışa en yakın nokta terörün saldırdığı andır 25 Ekim 2024 | 316 Okunma Terör böyle günlerde hep başını çıkarır 24 Ekim 2024 | 1.807 Okunma Neden böyle oldu, bu durum fırsat olabilir mi? 22 Ekim 2024 | 5.821 Okunma Solcuları okur ve dinlerken, bir eski TKP’li racon kesiverdi 20 Ekim 2024 | 1.471 Okunma DEM eş-başkanları: “Süreç yol temizliği ile başlamalı” 18 Ekim 2024 | 363 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar