Mansur Yavaş doğru yapıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili tartışmalara nokta koydu.Doğru da yaptı.CHP’nin Tüzük Kurultayı’ndan bu yana gündeme getirilen...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili tartışmalara nokta koydu.

Doğru da yaptı.

CHP’nin Tüzük Kurultayı’ndan bu yana gündeme getirilen iddiaları yalanlayan Yavaş, adaylıkla ilgili tartışmaların iktidarın işine yaradığını vurgulayarak partisinde bu tartışmayı sürdürenleri de uyarmış oldu.

Bir süredir Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda rekabet yaşandığı, Yavaş’ın adaylıkta kararlı olduğu, partisi aday göstermezse istifa edip İYİ Parti’den veya bağımsız olarak cumhurbaşkanı adayı olacağı söylenip yazılıyordu.

Yavaş, meslektaşlarımızın sorusu üzerine, bu haberlerin bilgiye dayanmadığını, CHP’yi karıştırmak veya gündeme gelmek isteyenlerin çıkardığı söylentiler olduğunu vurguladıktan sonra şöyle devam etti:

“İstifa etmeye hiç niyetim yok. Böyle bir şey nereden çıkıyor? Şimdiye kadar bunu aklınıza getirecek bir şey duydunuz mu benden? İl başkanımız burada. Her yerde beraberiz. Olmayan bir şeyi ispat etmek zorunda bıraktırıyorlar bizi. Bu çok saçma bir şey.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Mansur Yavaş doğru yapıyor 27 Eylül 2024 | 277 Okunma Milli Eğitimin halleri 23 Eylül 2024 | 241 Okunma İlk 4 madde 20 Eylül 2024 | 118 Okunma Bilimden Uzaklaşan Eğitim 18 Eylül 2024 | 314 Okunma Roma Tipi Aile 16 Eylül 2024 | 361 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar