Bahçeli tarih yazıyor! Öcalan Meclis'te konuşursa ne olur?

Baştan adını koymak gerekirse bu akla şapka çıkarılır.Belli ki çok düşünülmüş, taşınılmış ve planlanmış bir sürecin başlangıcıydı MHP Lideri Devlet...

Baştan adını koymak gerekirse bu akla şapka çıkarılır.

Belli ki çok düşünülmüş, taşınılmış ve planlanmış bir sürecin başlangıcıydı MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin dünkü grup toplantısında yaptığı konuşma.

Hatırlayacaksınız, kendisi geçtiğimiz haftalarda Meclis’teki parti grubunda DEM’lilere el uzatırken dünkü konuşmasının ilk işaret fişeğini çakmıştı.

Ve geldi arkası:

“Türkiye'ye getirilirken her türlü hizmete hazırım diyen terörist başı buyursun terörün bittiğini ilan etsin. Bu çağrımı anlamayanlar, saptırmaya çalışanlar oldu. Gelsin TBMM'de DEM sıralarına katılıp silah bıraktığını ilan etsin, terörün tamamen bittiğini örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın. Her adımı atmaya kararlı, inançlıyız. Yeni yüzyıl yeni hayat temelinde bagajları boşaltalım ve milli hedefleri birlikte yakalayalım."

Şu bir gerçek. Bundan sonra ne olursa olsun, 22 Ekim 2024 günü hep Bahçeli’nin yukarıdaki sözleriyle hatırlanacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bahçeli tarih yazıyor! Öcalan Meclis'te konuşursa ne olur? 23 Ekim 2024 | 3.764 Okunma AK Parti'yi geren eylem! FERNAS işçilerinin yalınayak sesleri 19 Ekim 2024 | 1.640 Okunma Baltayı taşa vurdunuz Sayın Şimşek... 17 Ekim 2024 | 7.538 Okunma Ekrem mi Mansur mu! TÜSİAD’ın uzaktan desteklediği araştırmadan manidar sonuçlar 15 Ekim 2024 | 3.048 Okunma Var Sayın Cumhurbaşkanım! 12 Ekim 2024 | 3.566 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar