Bir yaz raporu: Bodrum 2024

Bodrum 2024 yazını bir kez daha geride bıraktık. Şehre döndüm ve bu yaz neler yaşadık diye düşünmeye başladım. Su sorunu? Eh, minimumdu diyebiliriz. Fiyatlar mı? Çok konuşuldu, tartışıldı...

Bodrum 2024 yazını bir kez daha geride bıraktık. Şehre döndüm ve bu yaz neler yaşadık diye düşünmeye başladım. Su sorunu? Eh, minimumdu diyebiliriz. Fiyatlar mı? Çok konuşuldu, tartışıldı, yazıldı çizildi ama herkes yine tıkır tıkır planlarını yaptı, tatilciler Bodrum'un keyfini çıkarmaya devam ettiler. Plajlar mı? Gündüzcüler boş dedi, gececiler ise sabahı zor etti, çünkü asıl Bodrum akşamları yaşandı! Kazalar, kavgalar olmadan yaz mı geçer? Olmaz tabii.
Ama en şükredilesi konu yangınların hızlıca kontrol altına alınmasıydı. Bu Bodrum yazı, diğerlerine göre hızlı geçti gibi... Eğlenildi, hesaplara şaşırıldı ama herkes bir şekilde Bodrum'u yaşadı.



Peki sanat eserlerinin üzerine tırmanan çocuklar da neydi öyle? Sanatın dibe vurduğu an orasıydı işte. Ve son darbe: Tüm yaz bu köşede okudunuz, denizlerde denetim nerede, çevreci patronlar koyları kirletiyor diye, yetersiz kaldı isyanlarımız.
Sahil...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ruh sağlığı mı, madalya mı? Sporcuların medya ile imtihanı 15 Eylül 2024 | 28 Okunma Logolu kıyafetler güneş gözlüğü yasak! 14 Eylül 2024 | 182 Okunma Bir yaz raporu: Bodrum 2024 08 Eylül 2024 | 92 Okunma Tekne sahiplerinin kira isyanı: Marinalardan kaçış başladı 07 Eylül 2024 | 167 Okunma ‘Çakma Jeff Koons’tan gözlerimiz kanadı’ 01 Eylül 2024 | 20 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar