Alpay Özalan'ın maaşı, Devlet Bahçeli'nin çığlığı ve Özgür Özel'ın sınavı!

MHP lideri Devlet Bahçeli yıllardır Meclis çatısı altındaki "hainler"i deşifre ediyor, PKK terör örgütünün maşalığını yapanlara ödenen paraların kesilmesini istiyor. Bir kere değil......

MHP lideri Devlet Bahçeli yıllardır Meclis çatısı altındaki "hainler"i deşifre ediyor, PKK terör örgütünün maşalığını yapanlara ödenen paraların kesilmesini istiyor. 

Bir kere değil... Bin kere söyledi Bahçeli:
- Devletin ilkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne düşman kesilen sözde parti ve partilerin Cumhuriyet'i kuran TBMM'de bulunması, hazine yardımı ve maaş almaları rezalettir, melanettir, cinayettir, zillettir, milletimize karşı en aşağılayıcı muameledir. 

MHP lideri, Meclis çatısı altında "Kürdistan" çığlığı atan, bebek katili Abdullah Öcalan'a "Yazar ve Düşünür" diye güzelleme yapan PKK'nın temsilcilerine verilen paraların derhal kesilerek terörle mücadeleye ve şehit yakınlarına aktarılmasını istiyor bir başka konuşmasında. 

CHP lideri Özgür Özel geçtiğimiz günlerde "Alpay Özalan'a ödenen maaş israftır" deyince, Devlet Bahçeli'nin gurur verici o konuşmalarını bir kez daha dinleme gereği duydum. Aradaki farkı anlatmak için. 

"Terör sevici" biri çıktı Meclis'in orta yerinde küfür ve hakaret etti AK Parti sıralarına. Fondaş Ruşen Çakır'ın kanalında, "Devlet katil, bu devleti yıkacağız" diyen Ahmet Şık'tan söz ediyorum elbette... Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu devleti yıkıp yeni bir devlet kurmaktan söz ediyor Ahmet Şık... Gelin görün ki, Atatürk'ün kurucusu olduğu CHP'nin başındaki Özgür Özel'in hedefinde ne Ahmet Şık var, ne de yıllarca Meclis'te PKK'ya uşaklık yapan hainler!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yukarıda ifade ettiğim gibi neredeyse bin kere deşifre ettiği hainlerin maaşıyla ilgili bugüne kadar tek kelime etmeyen Özgür Özel, bir fiskeyle Ahmet Şık'ı yere serdi diye Alpay Özalan'a ödenen maaşın israf olduğunu söylüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alpay Özalan'ın maaşı, Devlet Bahçeli'nin çığlığı ve Özgür Özel'ın sınavı! 26 Ağustos 2024 | 5.648 Okunma Ne zamana kadar susacaksın AK Partili kardeşim? 12 Ağustos 2024 | 4.912 Okunma Tayyip Erdoğan'ın 'Cibilliyetszlier' sözüne 'Burdayım' diyenler! 08 Ağustos 2024 | 4.220 Okunma İnstagram, EKOL TV ve Özgür Özel'in emekli kozu! 02 Ağustos 2024 | 5.838 Okunma Hamza Dağ'ın sınıf arkadaşı nasıl "Milletin adamı" oldu? 23 Mayıs 2024 | 9.827 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar