İnstagram, EKOL TV ve Özgür Özel'in emekli kozu!

İnstagram niye kapatıldı? Yapılan sansür mü, yoksa haklı bir itiraz mı? İnstagram erişim engeli alınca Fahrettin Altun'a saldırmaya başladılar... İyi de kardeşim bir sor, soruştur... Sebep nedir diye araştır... I ıh... Fahrettin Altun da Fahrettin Altun

Ekranlar iyice çamur olmaya başladı. Devlet Bahçeli'nin de dediği gibi, her gece aynı isimler öfke saçıyor. Fikir üretmek yerine çamur olmayı tercih ediyorlar. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bir gece ansızın" bunlara o kadar batmış ki, İsrail'in katliamlarına ateş püsküreceklerine, "İsrail bir gece ansızın nasıl geldi" diyebilecek kadan alçalıyorlar. Bir başkası, "İsrail'e kafa tutan Arap liderlerin icabına bakıldı" diye Haniyye'ye yapılan alçak saldırıyı meşrulaştırmaya çalışıyor. 

Haniyye'ye suikast yapılmış, dünya ayakta... Türkiye bir günlük yas ilan ediyor diye, bunlar Haniyye'nin katledilmesine üzüleceklerine bir günlük yas ilanına tepki gösterip kahroluyorlar. 

Kalbinde toz zerresi kadar iman olan herkes Haniyye'ye yapılan suikaste sosyal medyada tepki gösteriyor. İnstagram, Facbook gibi bataklıklarda Haniyye'ye taziyelerini yazan ahalinin yorumları siliniyor. Türkiye bu alçaklığa karşı erişim engeli getiriyor, her akşam bir ekranda boy gösteren şeref yoksunları yapılan alçaklığa kızacaklarına İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a saldırıyor. 
"Fahrettin Altun fişi çekti" diyorlar... 

Dert ne peki?
İnstagram mı?

Daha düne kadar iktidar medyasında köşe kapanlar, Erdoğan'ın uçağında takla atanlar, Fahrettin Altun'u gördüklerinde neredeyse secde edenler, bugün İnstagram bahanesiyle öfke kusuyorlar. 

Fahrettin Altun "köle" olmayı reddenice, her denilene "he" demeyince bunların "ortak düşmanı" oldu. İsrail'e, düşmanlık yapacaklarına Fahrettin Altun'a düşmanlık yapıyorlar.

Ağababaları böyle istiyor çünkü!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Alpay Özalan'ın maaşı, Devlet Bahçeli'nin çığlığı ve Özgür Özel'ın sınavı! 26 Ağustos 2024 | 5.650 Okunma Ne zamana kadar susacaksın AK Partili kardeşim? 12 Ağustos 2024 | 4.914 Okunma Tayyip Erdoğan'ın 'Cibilliyetszlier' sözüne 'Burdayım' diyenler! 08 Ağustos 2024 | 4.221 Okunma İnstagram, EKOL TV ve Özgür Özel'in emekli kozu! 02 Ağustos 2024 | 5.838 Okunma Hamza Dağ'ın sınıf arkadaşı nasıl "Milletin adamı" oldu? 23 Mayıs 2024 | 9.828 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar