Çocuklarımızı korumak gerekir

"Hayat hakkını savunacağız", "Soykırıma hayır", "Bu işin sonu Nazi toplama kamplarına gider." Sosyal medyada yapılan bu tarz paylaşımları ilk okuduğumda nihayet 'bazı sanatçılarımız' Siyonist...

"Hayat hakkını savunacağız",
"Soykırıma hayır",
"Bu işin sonu Nazi toplama kamplarına gider."
Sosyal medyada yapılan bu tarz paylaşımları ilk okuduğumda nihayet 'bazı sanatçılarımız' Siyonist İsrail'e seslerini çıkartmaya karar verdi sanmıştım, fena halde yanılmışım.
Sosyal medyada bu paylaşımları yapanlar ne Gazze'deki ne de başka bir bölgedeki mazlumları düşünüyorlardı. Onlar, başıboş köpek sorununu çözmek için hazırlanan yeni kanun taslağını eleştiriyorlardı. İçlerinde sosyalist devrimi YouTube'dan başlatmaya kararlı bazıları daha da gaza gelip köpekleri barınaklara götüreceklerle çatışacaklarını ima eden paylaşımlar yapıyordu.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel de bakımını üstlendiği bir engelli köpeğin resmini gösterip yasa ile bu köpeklerin infaz edileceğini iddia etti. CHP'nin sosyal medya biriminden çıktığı anlaşılan metinlerle CHP'li Belediye Başkanları yasaya karşı olduklarını açıkladı.
Bu metni hazırlarken...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Discord ve ebeveynler 11 Ekim 2024 | 213 Okunma Ambargo böyle kaldırılır 09 Ekim 2024 | 1.902 Okunma 7 Ekim’de başlamadı 08 Ekim 2024 | 1.150 Okunma Esas gündem 04 Ekim 2024 | 1.187 Okunma İsrail, Türkiye’ye saldıracak mı? 02 Ekim 2024 | 946 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar