Dünya savaşı eşiğinde...

"Tüm dünya karmaşa içinde. Hızlı bir şekilde bir şeyler yapılmazsa III. Dünya Savaşı ile karşı karşıya kalacağız. Nükleer güç ve mevcut diğer kapasiteler nedeniyle bu, önceki...

"Tüm dünya karmaşa içinde. Hızlı bir şekilde bir şeyler yapılmazsa III. Dünya Savaşı ile karşı karşıya kalacağız. Nükleer güç ve mevcut diğer kapasiteler nedeniyle bu, önceki dünya savaşlarına da benzemeyecek."
Bu sözler Türkiye'de medya kuruluşlarının ve sosyal medya kullanıcılarının çok sevdiği Bulgar kâhin Baba Vanga'ya ait değil. Bu açıklamayı yapan kişi ABD'de yapılacak başkanlık seçimlerinin en güçlü adayı olan Donald Trump.
Mevcut ABD Başkanı Joe Biden'ın tekrar aday olmasıyla rahatça başkan olacağını düşünen Trump, Biden'ın Demokrat Parti tarafından devrilip yerine Kamala Harris'in adaylığı sonrası açıklamalarını sertleştirdi.
Trump, 3. Dünya Savaşı'nın kapıda olduğunu açıklayarak ABD halkına bunu durduracak tek kişinin kendisi olduğunu anlatıyor.
Trump'a göre 3. Dünya Savaşı'nın eşiğinde olduğumuzun en büyük delili Ukrayna ile Rusya arasında devam eden çatışmalar.
Trump'ın bu konuşması, Robert F. Kennedy Jr.'ın kendisini desteklemek için...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dursun bu hayâsızca akın! 13 Eylül 2024 | 141 Okunma Bir Ayşenur geçti.. 11 Eylül 2024 | 244 Okunma Millî Maarif Modeline sahip çıkmak gerekir 10 Eylül 2024 | 162 Okunma CHP Kurultayı yaklaşırken... 06 Eylül 2024 | 122 Okunma Türkiye’den BRICS açılımı 04 Eylül 2024 | 1.228 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar