Telegram’ın kurucusu neden gözaltına alındı?

İsrail'in Gazze başta Filistin'de uyguladığı soykırım, mevcut sistemin gerçek yüzünü görmek istemeyenleri uykusundan uyandırdı. Geçerli tek kuralın şeksiz şüphesiz İsrail'i desteklemek...

İsrail'in Gazze başta Filistin'de uyguladığı soykırım, mevcut sistemin gerçek yüzünü görmek istemeyenleri uykusundan uyandırdı. Geçerli tek kuralın şeksiz şüphesiz İsrail'i desteklemek olduğu uluslararası sistem, kendisini yok etmek pahasına bu görevini sürdürüyor.
Konu İsrail'i korumak olduğunda uluslararası sisteme alternatifmiş gibi görünen şirketlerin nasıl dize getirildiğinin ilk örneğini X ve onun sahibi Elon Musk ile görmüştük.
İsrail'e yönelik az da olsa eleştirel imalarda bulunduktan sonra terörist Netanyahu tarafından ayağına çağrılan Musk'a gösterilen tiyatro sahnesi sonrası X yola gelmişti.
Paris Cumhuriyet Savcısı Laure Beccuau'nun, 27 Ağustos'ta X hesabından yaptığı bir paylaşım, yola getirilme sırasının Telegram ve kurucusu Pavel Durov'da olduğunu gösterdi.
Rusya ile yaşadığı sorun sonrası Fransa ve BAE'den vatandaşlık alan Durov, iddialara göre Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un daveti sonrası geldiği Fransa'da gözaltına alındı.
Durov'a yönelik suçlamalar oldukça fazla: Çocuk...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dursun bu hayâsızca akın! 13 Eylül 2024 | 141 Okunma Bir Ayşenur geçti.. 11 Eylül 2024 | 244 Okunma Millî Maarif Modeline sahip çıkmak gerekir 10 Eylül 2024 | 162 Okunma CHP Kurultayı yaklaşırken... 06 Eylül 2024 | 122 Okunma Türkiye’den BRICS açılımı 04 Eylül 2024 | 1.228 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar