Saklayın güzellikleri saklayın!..

Dünyanın en güzel coğrafyası, en güzel tarihi, en güzel ikliminde yaşıyoruz. Yüce Tanrı öyle cömert davranmış ki Anadolu'muza.. Sadece doğal, tarihi güzellikleri değil, çok güzel insanları...

Dünyanın en güzel coğrafyası, en güzel tarihi, en güzel ikliminde yaşıyoruz. Yüce Tanrı öyle cömert davranmış ki Anadolu'muza..
Sadece doğal, tarihi güzellikleri değil, çok güzel insanları da var Anadolu'nun.. Eksiği medya.. O güzellikleri yazan, büyütenden vazgeçtik, sayfalarına doldurduğu ikoncan fotoğrafları ve on para etmez dedikodu haberlerinden birazcık kırpıp, bu ülke insanının hiç değilse uluslararası başarılarından söz etmez ki, insanım azıcık moral bulsun..
Hep kötü haber, hep çamur, hep kin, nefret eşeleme ve kovalama..
Şimdi köşeme aldığım iki güzel haber bir aydır bilgisayarımda bekliyor..
"Bakalım biri yazacak mı?" diye.
Yazmadılar.. İşte buyurun, bakın, okuyun..
Bunlar, hem de ne mutlu, ne gururlu kültür- sanat haberleri değil mi?.
Bu ülkenin güzel insanları ağızlarını açtılar mı ille de söven, kalemi ellerine aldılar mı felaket tellallığı yapanlara bakmayın siz.. Bu ülkede, bu insanlar çok güzel şeyler de yapıyorlar..
İşte ikisi..

***

İŞTE BİR GÜZELLİK...
ENGİN ALTAN...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En güzel manzara... İnsan!.. 23 Kasım 2022 | 4.124 Okunma Türk ve Norveç Halk Müziği’nde ortak noktalar!.. 24 Nisan 2022 | 289 Okunma Bugün için yazmak içimden gelmedi, inanın!.. 23 Nisan 2022 | 616 Okunma Domenec Torrent, hoca moca değil!.. 22 Nisan 2022 | 375 Okunma Pitbull dehşeti ve verilen komik ceza!.. 21 Nisan 2022 | 266 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar