‘15 Temmuz’, Üçüncü Dünya Savaşı’nın başlangıcı olacaktı

Türkiye'nin sıkıntılarını, üstesinden gelmek zorunda kaldığı tehditleri, ödemek zorunda kaldığı bedelleri sadece Türkiye'ye bakarak, sadece içeriye yoğunlaşarak, ülke içine hapsederek...

Türkiye'nin sıkıntılarını, üstesinden gelmek zorunda kaldığı tehditleri, ödemek zorunda kaldığı bedelleri sadece Türkiye'ye bakarak, sadece içeriye yoğunlaşarak, ülke içine hapsederek göremezsiniz.
Verilen mücadeleyi, gösterilen direnci, karşımıza dikilen terör koalisyonunu, yeni Türkiye'nin kurucu aklının ve iradesinin önündeki engelleri, bu tarih yapıcı rol ve öncülüğü tasfiye etmek için ardı ardına servis edilen çokuluslu saldırıları sadece Türkiye'nin zaaflarına indirgerseniz, zayıflığı gibi algılarsanız, içeride ve dışarıda bu yönde pazarlanan söylemlere teslim olursanız, zihinlerinizi ve düşüncelerinizi bu uğursuz kampanyaya teslim ederseniz büyük bir yanılgı içine düşer, bu ülkeye haksızlık etmiş olur, tarihi kaçırırsınız.
Son üç yılda bir asra bedel gelişmelere tanık olduk. Ülkenin siyasi tarihinde, toplumsal kimliğinde, tarih bilincinde büyük değişimler, gelecek kavgasında şaşırtıcı, baş döndürücü bir hız, mücadele, hesaplaşma yaşadık. Bir yeniden diriliş, varoluş mücadelesine girdik. Biz ayağa kalktıkça başımıza vuran, sürekli yerde kalmamızı dayatan bir uluslararası irade ile mücadele ettik.
Bizi tarih dışına itmek istediler
20. Yüzyıl'ın başlarında dalga dalga topraklarımıza yayılan o saldırıların hemen aynısı 21. Yüzyıl'ın ilk çeyreğinde yeniden başlatıldı. Irak'ta olanların, Suriye'de olanların, coğrafyamıza yönelen güvenlik politikalarının, askeri müdahalelerin, iç savaş senaryolarının, etnik ve mezhep savaşları projelerinin tamamı işte o büyük istilanın parçalarıydı.
Her savaş, her saldırı, tehditleri daha yakınımıza, Türkiye içlerine taşımanın provalarıydı. Öyle de oldu.. Türkiye'nin sınırlarını tartışmaya açmak istediler. Şiddeti evlerimize, sokaklarımıza, ülkemizin şehirlerine yaymak istediler.
Ankara'nın merkezinde, İstanbul Boğaziçi'nde işgal ve iç savaş denemeleri yaptılar. Tanklarla, uçaklarla milletimize, ülkemize saldırdılar. Türkiye'nin büyük yürüyüşüne emek veren herkesi yok etmek istediler. Kurucu aklı, iradeyi, ona destek veren kitleleri tarih dışına itmek istediler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Artık Türk-İsrail savaşı kaçınılmaz. Doğrudan askeri karşılık görecek. Batı gücü parçalandı, Türkiye İsrail’in sınırlarına yerleşecek. Bizim haritamızda yeri yok! Türkiye’nin önünde diz çökecek. 08 Nisan 2025 | 3.189 Okunma Türkiye İsrail’i boykot etti, CHP Türkiye’yi boykot etti. Milletin sabrını zorluyorsunuz. Aslında siz iç savaş istiyorsunuz. CHP artık siyasi parti değildir, Türkiye ile savaşan örgüttür. Bir iç tehdittir! “İç işgalci”dir! Enkaz altında kalacaksın Özgür! 27 Mart 2025 | 1.742 Okunma Görgüsüz, cahil, kibirli, aç gözlü.. Ekrem’in suç imparatorluğu çöktü. Ama CHP iç tehdit haline geldi. “İç operasyon karargâhı” oldu. ABD, Avrupa desteği yok. Birer birer devrilecekler... CHP’deki panik bundan. 25 Mart 2025 | 3.786 Okunma “Ekrem Projesi” çöktü: İBB’deki “Paralel Devlet” çetesi çökertildi. Bu ülke, “Zulüm 1453’te başladı” diyenlere teslim edilmeyecek! Para trafiğinin, sahtekarlığın ötesi var! 20 Mart 2025 | 7.122 Okunma Türkiye için “iç tehdit” sona erdi. Terör ve bölünme dönemi kapatıldı. İsrail o ‘dansöz’ü kullanacak. Erdoğan tekrar seçilince neler olacağını iyi biliyor. 18 Mart 2025 | 2.309 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar
Close menu