Türkiye’yi durdurup ‘İslam iç savaşı’ çıkarmak
Türkiye’ye asıl oyun içeriden oynanıyor. Elleri kolları
Beş yüz yıllık Batı düzeni bitti. ABD-Çin savaşı son sahne olur. Türkiye’nin kanatları geniş: Bir ucu Asya, bir ucu Afrika. O “Süper Kuşak” kurulacak. Tam bu sırada: CHP “iç isyan” başlattı. PKK gibi tasfiye edilecek. Türkiye durdurulamaz!
11 Nisan 2025 | 1.755 Okunma
Artık Türk-İsrail savaşı kaçınılmaz. Doğrudan askeri karşılık görecek. Batı gücü parçalandı, Türkiye İsrail’in sınırlarına yerleşecek. Bizim haritamızda yeri yok! Türkiye’nin önünde diz çökecek.
08 Nisan 2025 | 4.675 Okunma
Türkiye İsrail’i boykot etti, CHP Türkiye’yi boykot etti. Milletin sabrını zorluyorsunuz. Aslında siz iç savaş istiyorsunuz. CHP artık siyasi parti değildir, Türkiye ile savaşan örgüttür. Bir iç tehdittir! “İç işgalci”dir! Enkaz altında kalacaksın Özgür!
27 Mart 2025 | 1.746 Okunma
Görgüsüz, cahil, kibirli, aç gözlü.. Ekrem’in suç imparatorluğu çöktü. Ama CHP iç tehdit haline geldi. “İç operasyon karargâhı” oldu. ABD, Avrupa desteği yok. Birer birer devrilecekler... CHP’deki panik bundan.
25 Mart 2025 | 3.804 Okunma
“Ekrem Projesi” çöktü: İBB’deki “Paralel Devlet” çetesi çökertildi.
Bu ülke, “Zulüm 1453’te başladı” diyenlere teslim edilmeyecek!
Para trafiğinin, sahtekarlığın ötesi var!
20 Mart 2025 | 7.130 Okunma
TÜM YAZILARI