Önemli Olan Sonuç Almak

Siyasette hava değişiyor. 3 gün boyunca Ankara’da nereye gitsem bunu farkettim. 31 Mart seçim sonucu iktidar/muhalefet ilişki ve iletişimini etkilediği gibi bütünüyle siyasetin iklimini de değiştirmiş.Her düzeyde...

Siyasette hava değişiyor. 3 gün boyunca Ankara’da nereye gitsem bunu farkettim. 31 Mart seçim sonucu iktidar/muhalefet ilişki ve iletişimini etkilediği gibi bütünüyle siyasetin iklimini de değiştirmiş.

Her düzeyde görüşmeler sıklaşmış, siyasetin dili yumuşamış, üslup değişmiş. Liderler arasındaki ziyaretler ve yumuşak söylemler katman katman yayılıyor. Bu güzel.

Peki ‘Bu ılımlı ekosistem’ içerik açısından ne üretiyor? Hangi somut sonuç elde ediliyor?

Buna bakacağız...

Ama öncelikle Cuma günkü yanımızdan sonra CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le daha uzun süre sohbet etme imkanı da buldum. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmelerin başlangıcından memnun. İade-i ziyaret de netleşti. Özgür Özel, ‘Halkın sorunlarının çözümü açısından bunu önemsiyorum’ diyor. Şimdi Can Atalay ve Gezi konusu var gündeminde. Özel, yaptıkları görüşme sonrası Erdoğan’ın hemen Adalet bakanıyla görüşmesini; kabinedeki bakanlarla CHP’nin gölge bakanlarının görüşmelere başlamasını önemsiyor.

Mansur Yavaş memnun

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimşek Başarabilecek mi? 24 Haziran 2024 | 377 Okunma Düello Kültürü 10 Haziran 2024 | 1.393 Okunma Önemli Olan Sonuç Almak 03 Haziran 2024 | 1.413 Okunma Yapay Gündem 27 Mayıs 2024 | 1.374 Okunma İlk Adım 20 Mayıs 2024 | 1.300 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar