İmamoğlu’na siyasi yasak kimin işine yarar?

Üç günlük Moskova gezisini geride bıraktık ama oradayken Putin'le görüşme kadar olmasa bile CHP içi iktidar savaşları da peşimizi bırakmadı. Döndüğümüzde de hiçbir şeyin...

Üç günlük Moskova gezisini geride bıraktık ama oradayken Putin'le görüşme kadar olmasa bile CHP içi iktidar savaşları da peşimizi bırakmadı. Döndüğümüzde de hiçbir şeyin değişmediğini gördük. Her tartışma programında yine bildiğimiz klasik, "Ne olacak CHP'nin hâli?" ve "Kim kime nasıl ayar çekti?" muhabbeti vardı.
Hem de bölgemiz ateş çemberindeyken... Dikkatinizi çekmiştir, Başkan Erdoğan'ın sarsıcı BM konuşmasına, Putin'in nükleer silahlara ilişkin sert ve uyarıcı çıkışına, Türkiye'nin BRICS üyeliği tartışmalarına ve daha vahimi bölgeyi sarsan soykırımcı Netanyahu yönetiminin Lübnan'a saldırısına rağmen medyanın gündeminden CHP içi kavgalar hiç inmedi.
Onlara göre bunun nedeni de sanki CHP'liler değil, başkaları.
Oysa bu doğru değil, kavganın asıl nedeni CHP'nin siyasetsizliği ve bunun doğal sonucu koltuk savaşı. Buna yol açan da CHP'yi 4 merkezli hâle getiren, Kılıçdaroğlu-Özel-İmamoğlu ve Yavaş gibi aktörlerden hiçbirinin diğerinden farklı bir siyaset ortaya koyamaması.
Biri öne çıksa kavgadan eser...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamoğlu’na siyasi yasak kimin işine yarar? 28 Eylül 2024 | 283 Okunma Putin’in Türkiye mesajı 27 Eylül 2024 | 352 Okunma Rusya Senatosu’nda tarihi konuşma 26 Eylül 2024 | 428 Okunma Türkiye’nin hamleleri ve Rusya gezisi 24 Eylül 2024 | 460 Okunma CHP, DEM Parti ve ilk 4 madde 22 Eylül 2024 | 350 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar