Özgür Özel’in 3 sözü

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin ilk yerel seçimlerindeki başarısından sonra yaptığı "makul" konuşmayla sadece CHP baronlarını değil herkesi şaşırttı. Sanki CHP'de sadece kişiler...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin ilk yerel seçimlerindeki başarısından sonra yaptığı "makul" konuşmayla sadece CHP baronlarını değil herkesi şaşırttı. Sanki CHP'de sadece kişiler değil, siyasetin de değişeceğine dair güçlü bir sinyal verdi.
Özellikle de verdiği "üç söz" siyasi gözlemcilerin dikkatini çekti. Hatta, "Acaba yeni bir lider mi doğuyor?" dedirtti. "Siyasette normalleşme, erken seçim istememe ve yurtdışında Türkiye siyaseti izleme..."
Çok değil üzerinden sadece üç ay geçti. Peki geriye ne kaldı?
AK Parti'yle başlattığı "normalleşme" siyasetini, bizzat muhatabını "suç örgütü" ilan ederek yerle bir etti.
Erken seçim meselesinde de durum farklı değil. İlk günlerde coşkuyla konuşuyordu: "Ben, ana muhalefet lideri olarak seçimde verdiğim söze bağlıyım ve bir erken seçim çağrım yok."
Sonra daha da ileri gidiyor ve seçmene...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
CHP’de ‘kurt kuzuyu yiyecek!’ 05 Ekim 2024 | 788 Okunma Şehirleri yıkan ‘medeniyet’ 04 Ekim 2024 | 174 Okunma İran yalnızlığını sorguluyor mu? 03 Ekim 2024 | 449 Okunma Üç siyasi aktör ve iç cephe 01 Ekim 2024 | 429 Okunma İsrail nereye kadar? 29 Eylül 2024 | 236 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar