Burcu Hanım herkesi aptal yerine koyuyor

31 Mart seçimlerine "Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları, DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak" vaadiyle giren ve başkan seçilen Burcu Köksal, belediyede kayıt cihazları bulduğunu...

31 Mart seçimlerine "Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları, DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak" vaadiyle giren ve başkan seçilen Burcu Köksal, belediyede kayıt cihazları bulduğunu açıklamıştı.
CHP yandaşı medya "skandal" dediği olayda hükmü hemen vermişti. Böcekleri yerleştirenler malumdu:
"31 Mart yerel seçimlerinin ardından AKP'den CHP'ye geçen Afyonkarahisar Belediye binasının pek çok yerine yerleştirilen gizli kamera ve böcek bulundu. CHP'den seçilen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, skandala ilişkin açıklamada bulundu." (Cumhuriyet)
Skandal olduğu konusunda haklılarmış. Zira soruşturma dosyasında Başkan Köksal'ın yazılı olarak yanıtladığı, savcılığın sorularına verdiği cevaplar tam bir skandal.



Köksal kimseden şikâyetçi olmadığını belirtip iddia ettiği böceklerin...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dilan ve Engin Polat davasından kimse ders almamış 07 Eylül 2024 | 814 Okunma Nanik muhalefeti 06 Eylül 2024 | 249 Okunma Ondan sonra bir erken seçim daha... 04 Eylül 2024 | 1.689 Okunma Mansur Yavaş adını duymak bile Soner’i hoplatmaya yetiyor 02 Eylül 2024 | 2.203 Okunma Hoşgörüden anladığınız bu mu Özgür Bey 01 Eylül 2024 | 462 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar