Dilan ve Engin Polat davasından kimse ders almamış

Dilan ve Engin Polat davasında dün yeni tahliyeler vardı. 28 sanıklı davada ara kararını açıklayan mahkeme, Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu tüm tutuklu sanıkların tahliyesine hükmetti. Ne var ki medyanın...

Dilan ve Engin Polat davasında dün yeni tahliyeler vardı. 28 sanıklı davada ara kararını açıklayan mahkeme, Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu tüm tutuklu sanıkların tahliyesine hükmetti.
Ne var ki medyanın her ayrıntısının üzerinde durduğu, mahkeme üzerinde ağır baskı oluşturduğu bir ortamda kararın hukukiliğinden şüphe etmek zor. Kararın hemen ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 5 tutuklu sanığın tahliye edilmesine itirazını yaptı.
Karar reddedildi ama bu beraat anlamına gelmiyor. Yargılama sonucundan da ne çıkacağı belirsiz.



Ancak tepkilere bakılırsa kamuoyunda adaletin tesis edildiğine dair bir kanaat yok. Bu olaydan ders çıkaranı da ara ki bulasın.
Dilan ve Engin Polat çifti ise her ne yaptılarsa ortaya çıkmasına neden olan şeyin sosyal medyada antipatik...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne yapıp edilmeli Akkuyu tamamlanmalı 16 Eylül 2024 | 622 Okunma Tekirdağ’da feodal düzen mi var? 15 Eylül 2024 | 486 Okunma Karel Hanım’a ‘İsrail adam öldürüyor’ dedirtemezsiniz 14 Eylül 2024 | 642 Okunma Liberal palavrası 13 Eylül 2024 | 414 Okunma İdama gelene kadar... 11 Eylül 2024 | 669 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar