Ergen kartolozlar voleybol maçında

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ABD ile oynadığı karşılaşmanın canlı yayınında ekranlara gelen bir kadının görüntüsü sosyal medyada elden ele yayıldı. Hadi, hormonlarının...

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın ABD ile oynadığı karşılaşmanın canlı yayınında ekranlara gelen bir kadının görüntüsü sosyal medyada elden ele yayıldı.
Hadi, hormonlarının kontrolündeki ergenlerin bir kadının derin dekoltesine takılmasını anlarız. Ancak medyanın kart horozlarının, koca koca siyasetçilerin ağızlarından akan sular eşliğinde yaptığı yorumlara ne buyurulur?
Günlerce kahkahalar eşliğinde, habersiz şekilde çekilmiş görüntüleri üzerinden bir kadını lime lime ettiler. Kocasını da işin içine katıp insanları teşhir ettiler.



Yozdil gibi geçkin ergenlerin bir motivasyonu da görüntülerin TRT'de yayınlanmasıydı.
Zira TRT tartışmalar büyünce, "Canlı yayında ekranlara istenmeyen bir görüntü gelmiştir. Biz ve maçı yayınlayan tüm yayın mecraları, ABD'li yayın kuruluşunun ilettiği bu görüntüleri müdahale imkânı olmaksızın ekrana yansıtmıştır" şeklinde bir açıklama yaptı.
Hiçbir şey demeseler...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Elini kırarlarmış 16 Ekim 2024 | 1.136 Okunma DEM Çözüm Süreci istiyor mu? 14 Ekim 2024 | 830 Okunma Atatürk tartışmasında adamlara haksızlık etmişiz 13 Ekim 2024 | 1.104 Okunma Che, Gazze’de 12 Ekim 2024 | 1.605 Okunma Köfteci Yusuf’a operasyon mu çekiliyor? 11 Ekim 2024 | 5.639 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar