Gitme diyen yok nereye kaçıyorsun arkadaş?

Dünya batıya göçüyor. Erken göçen sonra gelene git diyor. Her ülkede tartışma benzer. Fox News muhabiri Bill Melugin'in, Meksika'dan kaçak yollarla ABD'ye geçen bir Türk'le yaptığı röportaj da dün...

Dünya batıya göçüyor.
Erken göçen sonra gelene git diyor.
Her ülkede tartışma benzer.
Fox News muhabiri Bill Melugin'in, Meksika'dan kaçak yollarla ABD'ye geçen bir Türk'le yaptığı röportaj da dün tüm dünyada viral oldu.
California'ya yasadışı yollardan geçen ve Meksika sınırındaki kartele 10 bin dolar ödediğini anlatan Türk göçmenin şu sözleri, Elon Musk tarafından "Cidden" yorumuyla paylaşıldı:
"Amerikan halkı haklı. Ülkeye gelenlerin iyi olup olmadığını bilmiyorlar. Ben iyiyim ama ya iyi değillerse... Katilse ya da psikopatsa. Öldürmeyeceğinin garantisi yok. Güvenlik kontrolü yok."



Keşke Fox muhabiri, tipten, ten renginden karakter analizi yapabilen bu bilinçli sığınmacıya neden hayatını tehlikeye atıp ABD'ye yasadışı yollardan girmeye çalıştığını da sorsaydı.
...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Elini kırarlarmış 16 Ekim 2024 | 1.136 Okunma DEM Çözüm Süreci istiyor mu? 14 Ekim 2024 | 830 Okunma Atatürk tartışmasında adamlara haksızlık etmişiz 13 Ekim 2024 | 1.104 Okunma Che, Gazze’de 12 Ekim 2024 | 1.605 Okunma Köfteci Yusuf’a operasyon mu çekiliyor? 11 Ekim 2024 | 5.639 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar