İşiniz zor ama uzun vadede kazanırsınız Özgür Bey

New York'un göbeğindeki Türkevi bir başarı hikayesidir. Muhuttin Akdit isimli emekli bir öğretmenin ta 60'larda şahsi girişimleriyle soyunduğu hayal, birkaç yıl önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devreye girmesiyle...

New York'un göbeğindeki Türkevi bir başarı hikayesidir.
Muhuttin Akdit isimli emekli bir öğretmenin ta 60'larda şahsi girişimleriyle soyunduğu hayal, birkaç yıl önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın devreye girmesiyle gerçek oldu.
Büyükelçiliğimizin ve diğer misyonlarımızın da bulunduğu bina, kısa sürede Türkiye'den giden siyasetçilerin toplantılarını, görüşmelerini gerçekleştirdiği bir merkeze dönüştü.



Son olarak, Cumhurbaşkanı'nın BM temaslarının ardından CHP Genel Başkanı da Türkevi'ni kullandı.
Türkevi'nin rüşvet verilerek inşa edildiği iddiaları da işte tam bu süreçte ABD gazetelerinin manşetlerinde yer buldu. Haberlere göre "Osmanlılar" New York Belediye Başkanı'na binanın ruhsat işlerini hızlandırılması için rüşvet vermişti.
Özel'in konu ile ilgili ilk açıklaması şu oldu:
"Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri'nde rüşvet vermeye ihtiyaç...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Polis yakalıyor hâkim bırakıyor mu? 05 Ekim 2024 | 315 Okunma Boğaz da İzmir Körfezi’ne dönmesin 04 Ekim 2024 | 1.663 Okunma Sırada Türkiye mi var? 02 Ekim 2024 | 1.328 Okunma İşiniz zor ama uzun vadede kazanırsınız Özgür Bey 30 Eylül 2024 | 790 Okunma Şerefine gardaş! 29 Eylül 2024 | 554 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar