Kapıyı kilitliyorsun ama...

Dün TBMM'de çok gizli bir oturum vardı. Genel Kurul'un kapıları sıkı sıkıya kapatıldı, sürgülendi. Öyle ki, Meclis'in girişindeki basın ofisleri bile olur da gazeteciler içeride konuşulanları duyar...

Dün TBMM'de çok gizli bir oturum vardı. Genel Kurul'un kapıları sıkı sıkıya kapatıldı, sürgülendi. Öyle ki, Meclis'in girişindeki basın ofisleri bile olur da gazeteciler içeride konuşulanları duyar diye kapatıldı, kilitlendi.
Konuyu biliyorsunuz. Meclis'te temsil edilen tüm partilerin vekilleri, İsrail tehdidi gündemiyle bir araya geldiler.
Hükümetin ve devlet kurumlarının yaptığı bilgilendirme devlet sırrı niteliğinde olduğu için Genel Kurul'daki görüşmelerin içeriği açıklanamayacak. Kapalı oturum tutanakları ve özetleri ancak 10 yıl sonra yayınlanabilecek.



İyi güzel de insan ister istemez kaygılanıyor.
Yok, dışarıdan içeriye bir sızma olmasından değil; bizzat içeridekiler yüzünden!
DEM'li vekiller, önceliklerinin ABD'nin, İsrail'in Suriye'nin kuzeyindeki kara ordusu işlevi gören PYD-PKK olduğunu gizleme gereği bile duymuyorlar.
Evet, MHP Lideri...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kapıyı kilitliyorsun ama... 09 Ekim 2024 | 2.059 Okunma Korkma 07 Ekim 2024 | 803 Okunma İngiltere, İsrail’i nasıl ABD’ye kaptırdı? 06 Ekim 2024 | 928 Okunma Polis yakalıyor hâkim bırakıyor mu? 05 Ekim 2024 | 1.704 Okunma Boğaz da İzmir Körfezi’ne dönmesin 04 Ekim 2024 | 1.669 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar