Kim, kime ne yapmış?

Kuzey Kore'de hayatın nasıl olduğuna dair kanaatlerimizin tek dayanağı Batı'nın anlattıkları. Hangi ülkede sokağa çıkıp "Dünyanın en zalim yöneticisi kim?" diye sorsanız çoğunluktan "Kuzey...

Kuzey Kore'de hayatın nasıl olduğuna dair kanaatlerimizin tek dayanağı Batı'nın anlattıkları.
Hangi ülkede sokağa çıkıp "Dünyanın en zalim yöneticisi kim?" diye sorsanız çoğunluktan "Kuzey Kore'nin lideri Kim Jong Un" cevabını alırsınız.
Evet bu algıda yıllardır ülkeyi kapalı kutu yöneten komünist partinin de payı var. Ancak bu ideolojik bir tercih değil. Mahallenin delisi, psikopatı imajının, kendilerine güç vehmedilmesini sağladığını görüyorlar.
Bu sayede hiçbir teknolojik altyapıları olmadan Ruslardan nükleer silah almayı başardılar. Asya'nın doğusundaki kurtlar sofrasında işgale uğramadan, rahatsız edilmeden varlıklarını bir şekilde korudular. İkinci Dünya Savaşı sonrası oluşan yeni dengede hak etmedikleri bir aktör pozisyonu kazandılar.



ABD'nin ve küreselci medyanın şer odağı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dilan ve Engin Polat davasından kimse ders almamış 07 Eylül 2024 | 814 Okunma Nanik muhalefeti 06 Eylül 2024 | 249 Okunma Ondan sonra bir erken seçim daha... 04 Eylül 2024 | 1.689 Okunma Mansur Yavaş adını duymak bile Soner’i hoplatmaya yetiyor 02 Eylül 2024 | 2.203 Okunma Hoşgörüden anladığınız bu mu Özgür Bey 01 Eylül 2024 | 462 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar