Mansur Yavaş adını duymak bile Soner’i hoplatmaya yetiyor

Dünkü ana yazımı şu paragrafla bitirmiştim: "Bu vasat tabloda Mansur Yavaş itidalli tavrıyla, lüzumsuz tartışmalardan ve şovlardan uzak durmasıyla puan topluyor. İmamoğlu'nun Saraçhane medyasının da...

Dünkü ana yazımı şu paragrafla bitirmiştim:
"Bu vasat tabloda Mansur Yavaş itidalli tavrıyla, lüzumsuz tartışmalardan ve şovlardan uzak durmasıyla puan topluyor. İmamoğlu'nun Saraçhane medyasının da, Özel'e çalışan kalemlerin de Mansur Yavaş'ı hedef tahtasına oturtmasının sebebi tam olarak bu."
İddiamı teyit eden ilk tepki karanlık Oda isimli sitesini İmamoğlu'nun ekibine devreden, Boğaz'daki villa talanından tutun da metrobüs kazasına kadar her skandalda İBB sözcüsü Murat Ongun'dan rol çalan Soner Yalçın'dan geldi.
Dün sitesinde yazımı alıntılayıp şu manşeti atmış:




"Sürekli röportaj veriyordu... Sabah gazetesi Özgür Özel'i bu kez kızdıracak. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde birinci parti olduktan sonra Sabah gazetesine bir dizi röportaj veren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu kez gazetenin hedefinde..."
Evet...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne yapıp edilmeli Akkuyu tamamlanmalı 16 Eylül 2024 | 633 Okunma Tekirdağ’da feodal düzen mi var? 15 Eylül 2024 | 487 Okunma Karel Hanım’a ‘İsrail adam öldürüyor’ dedirtemezsiniz 14 Eylül 2024 | 644 Okunma Liberal palavrası 13 Eylül 2024 | 414 Okunma İdama gelene kadar... 11 Eylül 2024 | 669 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar