Nanik muhalefeti

Ilımlı İslamcısından Kemalistine, Mısır'daki darbeye karşı olanından o günlerde "Türkiye'nin Tahir' meydanı Taksim mi olacak" diye heyecan yapanına kadar muhalefet bloğu, Sisi'nin Ankara temaslarını aynı...

Ilımlı İslamcısından Kemalistine, Mısır'daki darbeye karşı olanından o günlerde "Türkiye'nin Tahir' meydanı Taksim mi olacak" diye heyecan yapanına kadar muhalefet bloğu, Sisi'nin Ankara temaslarını aynı sığ düzlemde tepki veriyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Sisi'nin 2014 yılında seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi'yi ABD destekli askeri darbeyle devirdiği günlerdeki sert açıklamalarını hatırlatıp "ne değişti" diyorlar.
Bu mudur?
Muhalefetin kanaat önderlerinin nanik yapmak dışında, ABD'nin ve Avrupa'nın milyarlarca tonluk doğal kaynakların keşfedilmesi üzerine 15 yıldır gözünü diktiği Doğu Akdeniz'deki dengeleri sarsacak Mısır-Türkiye yakınlaşması karşısında söyleyecekleri bu kadar mı?



Evet, Erdoğan Mursi'nin devrildiği...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ne yapıp edilmeli Akkuyu tamamlanmalı 16 Eylül 2024 | 633 Okunma Tekirdağ’da feodal düzen mi var? 15 Eylül 2024 | 487 Okunma Karel Hanım’a ‘İsrail adam öldürüyor’ dedirtemezsiniz 14 Eylül 2024 | 644 Okunma Liberal palavrası 13 Eylül 2024 | 414 Okunma İdama gelene kadar... 11 Eylül 2024 | 669 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar