O gece A Haber

Herkesin 15 Temmuz gecesine dair kendi hikâyesi var. Ben o uzun geceyi bir yıl önce işe başladığım televizyon kanalında, A Haber-ATV'de geçirdim. Darbe günü akşam Cemil Barlas'la beraber hastanede tedavi gören Mehmet...

Herkesin 15 Temmuz gecesine dair kendi hikâyesi var. Ben o uzun geceyi bir yıl önce işe başladığım televizyon kanalında, A Haber-ATV'de geçirdim.
Darbe günü akşam Cemil Barlas'la beraber hastanede tedavi gören Mehmet Barlas'ın yanından çıkmış benim eve doğru yollanıyorduk. Trafikteki gariplik dikkatimizi çekti. Geç saat olmasına rağmen Etiler'de ara caddeler bile aşırı yoğundu. Araçlar ters yönde gidiyorlardı. Twitter'da Boğaziçi Köprüsü'nde bir şeyler olduğu konuşuluyordu. "Terör saldırısı" diyen de vardı "darbe" diyen de.
"Darbe mi, yok artık bu çağda..." diye söylenerek eve girdik. Meğer oluyormuş. Televizyonu açtığımızda TRT'de darbecilerin "Yurt Sulh Cihanda Sulh" diye biten bildirisi okunuyordu. İş ciddiydi. Televizyon kanallarını susturuyorlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dilan ve Engin Polat davasından kimse ders almamış 07 Eylül 2024 | 814 Okunma Nanik muhalefeti 06 Eylül 2024 | 249 Okunma Ondan sonra bir erken seçim daha... 04 Eylül 2024 | 1.689 Okunma Mansur Yavaş adını duymak bile Soner’i hoplatmaya yetiyor 02 Eylül 2024 | 2.203 Okunma Hoşgörüden anladığınız bu mu Özgür Bey 01 Eylül 2024 | 462 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar