Pandemideki yoğun bakımlara hiç girmeyeyim!

Yenidoğan Çetesi davasını derinleştirmek, bu tartışmadan ticarileşen sağlık sektörüne dair dersler çıkartmak varken aylar önce soruşturma başlatarak çetenin üzerine giden yargıya...

Yenidoğan Çetesi davasını derinleştirmek, bu tartışmadan ticarileşen sağlık sektörüne dair dersler çıkartmak varken aylar önce soruşturma başlatarak çetenin üzerine giden yargıya saldırıyorlar. Ya da zanlıları CHP'li, AK Partili diye ayırıp dikkatleri meseleyi aslından uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Sorunu çözümsüzlüğe, kör dövüşüne havale ediyorlar.
Çünkü ne ölen bebekler umurlarında ne de hak, hukuk, adelet. Gözleri, algıları içlerini kasıp kavuran siyasi nefretten kör olduğu için toplumun da soğukkanlılığını kaybetmesini istiyorlar.
Toplumlar, siyaset, medya soğukkanlılığını kaybedip kolektif deliliğe teslim olduğunda neler olduğunu da pandemiden biliyorsunuz işte.
Bugün gencecik yaşta kalp krizinden ölenlerin cenazesinde "Ay keşke o aşıları olmasaydık" diyen ünlü takımının, üretici ilaç firmalarının bile sonucundan mesul değiliz dediği mRNA aşılarının nasıl reklamı yaptıklarını hatırlamıyor musunuz?



Cem Yılmaz'ın...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Pandemideki yoğun bakımlara hiç girmeyeyim! 21 Ekim 2024 | 1.374 Okunma Özel hastanelere bu aşırı ilgi neden? 20 Ekim 2024 | 1.582 Okunma Sorun Yenidoğan çetesinden ibaret değil 19 Ekim 2024 | 1.287 Okunma Ah o 4 kişi yok mu Özgür Bey? 18 Ekim 2024 | 1.124 Okunma Elini kırarlarmış 16 Ekim 2024 | 1.148 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar