Sırada Türkiye mi var?

Bugünlerde dünyanın gidişatına ve ülkenin geleceğine kafa yoran herkesin aklında aynı soru var: İsrail nerede duracak ve savaş mekanizmasının nihai hedefinde Türkiye mi var? Gazze'yi yerle bir eden İsrail'in...

Bugünlerde dünyanın gidişatına ve ülkenin geleceğine kafa yoran herkesin aklında aynı soru var:
İsrail nerede duracak ve savaş mekanizmasının nihai hedefinde Türkiye mi var?
Gazze'yi yerle bir eden İsrail'in Lübnan'ın güneyine girmesi, yaşanan süreci Hamas'ın 7 Ekim saldırısına karşı verilmiş refleksi bir cevap olarak okuyanları bile düşündürmeye başladı.
Zira Hizbullah'ın bütün yönetim kadrosunun birkaç günde ortadan kaldırılmasından tutun da İranlı üst düzey yöneticilere yönelik suikastlara kadar İsrail'in tüm hamlelerinin uzun bir hazırlık gerektirdiği açık.
Tüm olan bitene rağmen bölge ülkelerinin tepkisiz kalması ise Tel Aviv'in planını bugünden yarına yapmadığının açık bir kanıtı.



Peki Türkiye planın neresinde?
Bugünlerde kuzeye doğru ilerleyip...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Polis yakalıyor hâkim bırakıyor mu? 05 Ekim 2024 | 315 Okunma Boğaz da İzmir Körfezi’ne dönmesin 04 Ekim 2024 | 1.663 Okunma Sırada Türkiye mi var? 02 Ekim 2024 | 1.328 Okunma İşiniz zor ama uzun vadede kazanırsınız Özgür Bey 30 Eylül 2024 | 790 Okunma Şerefine gardaş! 29 Eylül 2024 | 554 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar