Ya Trump’ı öldürselerdi

Dün tüm dünya mavi ekran verdi. Bill Gates'in Microsoft'u çökünce İngiltere'de kanallar yayınlarını durdurdu. Almanya'dan Avustralya'ya, ABD'den Hindistan'a kadar havalimanlarında uçuşlar aksadı. ATM'lerden para...

Dün tüm dünya mavi ekran verdi.
Bill Gates'in Microsoft'u çökünce İngiltere'de kanallar yayınlarını durdurdu. Almanya'dan Avustralya'ya, ABD'den Hindistan'a kadar havalimanlarında uçuşlar aksadı. ATM'lerden para çekilemedi. AVM ve market kasalarında ödeme yapılamadı. Sağlık sistemi kilitlendi.
Kriz, pandemiden beri "büyük reset"i bekleyenleri heyecanlandırdı.
Haksız da sayılmazlar. Çünkü hayatımıza "virüs" kavramını ilk kez bilgisayar üzerinden sokan Gates, koronavirüs heyulasının da önde gidenlerindendi.
Ne var ki o gün bugün değildi. Öğleden sonra sorunun Microsoft'a siber güvenlik hizmeti veren CrowdStrike'taki kesintiden kaynaklandığı ve kesintiye sebep olan hatanın giderildiği açıkladı.



Bütün sistemlerin, kontrolü küreselcilerin elinde olan merkezlere bağlandığı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Dilan ve Engin Polat davasından kimse ders almamış 07 Eylül 2024 | 814 Okunma Nanik muhalefeti 06 Eylül 2024 | 249 Okunma Ondan sonra bir erken seçim daha... 04 Eylül 2024 | 1.689 Okunma Mansur Yavaş adını duymak bile Soner’i hoplatmaya yetiyor 02 Eylül 2024 | 2.203 Okunma Hoşgörüden anladığınız bu mu Özgür Bey 01 Eylül 2024 | 462 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar