Yerli malı Amerikancıların BRICS paniği

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Zirvesi için gittiği New York'tan Biden'ın toplu akşam yemeği davetine katılmadan yurda döndü. Konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Herhalde sebebini bugün...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Zirvesi için gittiği New York'tan Biden'ın toplu akşam yemeği davetine katılmadan yurda döndü.
Konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Herhalde sebebini bugün Cumhurbaşkanı'nın gazetelerde okuyacağımız röportajından öğreniriz.
Ancak bir tahminde bulunacak olursak; Cumhurbaşkanı, BM kürsüsünden dünyaya verdiği net mesajlarla amacın hasıl olduğunu düşünmüş ve alkış alan cesur tavrını samimiyetsiz yemek masalarında zayıflatmamak için de tadında bırakmış olabilir.
Farkında mısınız, BM Zirvesi öncesi Yunan basınında çıkan "Erdoğan, Rusya'dan aldığı S-400'lerin İncirlik'e konuşlandırılması karşılığında ABD'den F-35'leri almak istiyor" şeklindeki dezenformasyonu "kesin bilgi" diye yayıp "teslimiyet" temasını işleyen yerli malı Amerikancılarımız bu gelişmeyle ilgilenmediler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yerli malı Amerikancıların BRICS paniği 27 Eylül 2024 | 2.384 Okunma Affı kaldırın 25 Eylül 2024 | 531 Okunma Bektaşi devleti İsrail’in projesi mi? 23 Eylül 2024 | 3.393 Okunma Orhan Bey ve kiracıları 22 Eylül 2024 | 419 Okunma iPhone’ları da patlatırlar mı? 21 Eylül 2024 | 384 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar