‘Nas’ ile olmadı Facebook ile deneyelim!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sekiz yıldır toplanmayan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Danışma Konseyi’nin toplanmasının kararlaştırıldığını belirtti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sekiz yıldır toplanmayan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Danışma Konseyi’nin toplanmasının kararlaştırıldığını belirtti. Müsait olursa beyefendi, Konsey’in eylül ayında toplanması planlanıyor.

Hayırdır? Hangi dağda kurt öldü de sekiz yıl sonra akıllarına geldi? Yatırım mı gerekli? Paraya fena mı sıkıştı birileri? “Naslar” ile işler yürümedi mi?

★★★

Bak yine bana bir gülme geldi. META da davetli... Şirketin içinde Facebook, Instagram, Microsoft var.

Bill Gates’in CEO olduğu META bünyesindeki Instagram daha iki hafta önce hem de bir gecede Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı talimatıyla sansürlenerek yasaklanmadı mı?

Hop kapandı. Neyse ki keyfi geldi. Hop açıldı. Bu saatten sonra Türkiye’ye yatırım yapar mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
2025 fakirleşme hedefleri! 04 Eylül 2024 | 164 Okunma Bitlis’te bar açma hayalim! 02 Eylül 2024 | 1.856 Okunma IMF’nin niyeti programda gizli! 30 Ağustos 2024 | 2.124 Okunma Öyle bırakıp gitmek kolay mı? 28 Ağustos 2024 | 1.567 Okunma ‘Nas’ ile olmadı Facebook ile deneyelim! 20 Ağustos 2024 | 1.406 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar