Öyle bırakıp gitmek kolay mı?

Hani gelenekselleşen “Mehmet Şimşek istifa etti” haberleri var ya... Sıkar biraz! İstifa etse Türkiye’den zaten çıkamaz... Hele kovulması bu dönemde söz konusu olamaz.

Hani gelenekselleşen “Mehmet Şimşek istifa etti” haberleri var ya... Sıkar biraz! İstifa etse Türkiye’den zaten çıkamaz... Hele kovulması bu dönemde söz konusu olamaz.

Nitekim yabancıların güvendiği ne Türkiye’nin yönetimi ne de sistemi... Sadece Mehmet Şimşek’in sözleri... Adam milletin gözünün yaşına bakmıyor, bulduğu her çeşit vergiyi yapıştırıyor.

Yabancılar bu işe bayılıyor tabii... Yatırdıkları para ve getirisi garanti olduktan sonra umurunda mı gerisi?

★★★

İşin açıkçası mevcut durumdaki Türkiye’ye dışarıdan para bulmak hakikaten deveye hendek atlatma gibi... “Faizler yüksek, illa gelirler” diyen olacaktır ama sorarım onlara... Faizler neden yükseldi? Her şey yolunda gitseydi yüksek faiz verilir miydi? Demek durum hayli riskli...

Arkadaş senin bir yıl içerisinde ödemen veya döndürmen gereken 237 milyar dolar borcun var. Peki, bu devasa borçlar nasıl ödenecek? Ne kadarı ne kadar maliyetle döndürülecek?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
2025 fakirleşme hedefleri! 04 Eylül 2024 | 164 Okunma Bitlis’te bar açma hayalim! 02 Eylül 2024 | 1.856 Okunma IMF’nin niyeti programda gizli! 30 Ağustos 2024 | 2.124 Okunma Öyle bırakıp gitmek kolay mı? 28 Ağustos 2024 | 1.567 Okunma ‘Nas’ ile olmadı Facebook ile deneyelim! 20 Ağustos 2024 | 1.406 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar