Siyonizmin katliamcı temelleri... Öldürmek için bebek aramak din midir

ASKER üniforması giymiş birisi Gazze’de çocukları öldürdüğünü söyledikten sonra yıkılmış binaların arasında gezinirken neden öldürmek için bebek aradığını...

Nasıl İsrail’in Gazze vahşetini “soykırım” tarif etmeye yetmiyorsa, Lübnan’dan İran’a, Suriye’den Türkiye’ye tüm bölgedeki saldırı ve tehditlerini, yürüttüğü katliamların sebebini ne “siyaset” ne “ulusal çıkarlar” ne “jeopolitik” kelimesi açıklamaya yetmiyor.

BEBEKLERİNİ ÖLDÜRÜN TALİMATI

İsrail’in soykırımcı Başbakanı Netanyahu daha katliamın başında tüm dünyaya bunu ilan etmişti: “Kutsal kitabımız diyor ki Amalek’in sana yaptıklarını hatırlamalısın. (1. Samuel 15:3). Şimdi git, Amaleklilere saldır. Onlara ait her şeyi tümüyle yok et, hiçbir şeyi esirgeme. Kadın erkek, çoluk çocuk, öküz, koyun, deve, eşek hepsini öldür.”

Onlara göre “Amalek” Filistinli Müslümanlardı. Savunma Bakanı Gallant’ın “insansı hayvan” dediği ise kendi inanışlarına Yahudi olmayan ve sadece Yahudilere hizmet için dünyaya gelmiş “Goyim”di. Yani karşımızda normal insanlar, bildiğimiz savaş, sadece bir işgal, geçmişteki soykırımın ve bir katliamın benzeri yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İmamoğlu’nun üniversitede yatay geçişi hülle mi hile mi? 16 Eylül 2024 | 1.737 Okunma Narin’i öldürdüler biz çürüdük: ‘Sosyolojik otopsi’ gerekli 13 Eylül 2024 | 812 Okunma Bir daha ‘oyuna gelmemek için’ MSÜ’de tüm sistem gözden geçiriliyor 09 Eylül 2024 | 3.548 Okunma MSB yanında MİT de devrede... Kara Harp Okulu Bölük Komutanı Binbaşı M. TSK’dan istifa etti 08 Eylül 2024 | 4.226 Okunma FETÖ aklı devrede; organizatörler aranıyor 06 Eylül 2024 | 2.342 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar