TBMM’yi bombalayan FETÖ ile ‘barış’ diyenler; 253 şehidin kanı üzerinize olsun

FETULLAHÇI Terör Örgütü elebaşı Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen’in açıklamaları sözde “barış güvercinlerini” yine havalandırdı.

PKK terör örgütü de ne zaman sıkışsa yine sözde barış laflarıyla ortaya çıkanlar gibi bu kez de başkaları fırsatı kaçırmadı.

Oysa “barış” ya da “af” değil “hesaplaşma” peşinde olan FETÖ’cülerin sanki böyle bir talepleri varmış gibi yazıp çizenleri ya gaflet ya delalet ya da ihanet içinde olanlar diye üçe ayırmak gerekir. Üçünün bu ülkeyi götüreceği sonuç değişmez; haine merhamet, şehitlere ve vatana ihanettir.

Barış denilen şey ancak, FETÖ’cülerin suçlarını itirafı, halen sürdürdükleri ihanetten vazgeçmeleri ve cezalarını çekip herkes gibi toplum içine karışmaları ile mümkün.

Masum” denilen tabandan kaçı FETÖ içinde olduğu için pişman? Cevap vereyim; sıfır...

GÜLEN’İN DARBE İTİRAFI

Ebuseleme Gülen’in, FETÖ elebaşının 15 Temmuz darbe girişiminden 2.5 ay önce “Arkadaşlar bir şey düşünmüş. Yakında Türkiye’deki bütün kurumlar el değiştirecek. Siz de çok önemli kurumlara geleceksiniz. Sakın bu olduğunda, bunu yapanların bizim arkadaşlar olduğunu belli etmeyin. Bulunduğunuz konumlarda mütevazı olun, renk vermeyin” demesi, Meral Akşener hakkında hazırlanan oyunu hazırlamış olması, Adil Öksüz ile görüşmesi, sadece kendi yaşadığı olaylarla ilgili tanıklarını gösteriyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
FETÖ aklı devrede; organizatörler aranıyor 06 Eylül 2024 | 2.179 Okunma Teğmenlere “Darbeci” diyenlerle “Ben senin darbeci olma ihtimalini sevdim” diyenlere; Mustafa Kemal bölünmenin değil birleşmenin adıdır 04 Eylül 2024 | 2.600 Okunma Prof. Dr. Öztürk: ‘Biyolojik koridoru’ açık bırakmazsak bu balığı da bulamayacağız 02 Eylül 2024 | 2.105 Okunma AİHM’den FETÖ’ye tokat... Miladı 2011’e çekti, kod adını cezaya yeterli gördü 30 Ağustos 2024 | 2.946 Okunma Siyonizmin katliamcı temelleri... Öldürmek için bebek aramak din midir 28 Ağustos 2024 | 3.089 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar