Başka Türkiye yok

Osmanlı'dan sonra Anadolu toprakları üzerinde bina edilen ülkemizin elbette dostu çoktur ama düşmanı da az değildir. Ülkemiz hem diğer Türk kökenli devletlerin hem de bütün mazlum ülkelerin ümididir. Kim ne...

Osmanlı'dan sonra Anadolu toprakları üzerinde bina edilen ülkemizin elbette dostu çoktur ama düşmanı da az değildir. Ülkemiz hem diğer Türk kökenli devletlerin hem de bütün mazlum ülkelerin ümididir. Kim ne derse desin İslam devletlerinin de ümidi bizim ülkemizdedir. Ve bizim en büyük zenginliğimiz bir ve beraber oluşumuzdur.
Zira tarih boyunca ülkemiz dışarıdan gelen her saldırıyı def etmiştir. Ama içeriden gelecek sıkıntılar adı üzerinde sıkıntıdır.
Farklı siyasi, mezhepsel hatta dini ayrılıklarımız olabilir. Ama toprağımız aynı, ülkemiz aynı. Allah korusun bu ülke sıkıntı yaşarsa herkes bu sıkıntıyı paylaşmak zorunda kalacaktır.
Kur'an-ı Kerim, "Allah'ın ipine sımsıkı sarılın" buyuruyor. "Fitne, savaştan beterdir" diyor. "Kardeş olun" diyor. Kısacası, "Kaos isteyenlere sakın fırsat vermeyin" diyor. Öyleyse şunlara dikkat edelim:

LÜTFEN SAKİN OLUN
...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İslam’a sistematik saldırı yapılıyor 04 Ekim 2024 | 94 Okunma Süte su katınca bozulduk 27 Eylül 2024 | 190 Okunma Ahir zamanda neler olacak?.. 20 Eylül 2024 | 283 Okunma Ebedi Önder’in doğduğu gün: Mevlit 13 Eylül 2024 | 166 Okunma Allah zalimi asla unutmaz 06 Eylül 2024 | 100 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar