Şehit Mustafa Cambaz’ı kendi mesleğiyle birlikte yaşatmak

15 Temmuz hain darbe girişiminin Çengelköy şehitlerindendi Mustafa Cambaz.O bir fotoğrafçıydı.Fotoğrafçı, ünsiyet kurduğu mekanlarda elinde makinasıyla keşif ve hayret üzere, daha baştan seçtiği...

15 Temmuz hain darbe girişiminin Çengelköy şehitlerindendi Mustafa Cambaz.

O bir fotoğrafçıydı.

Fotoğrafçı, ünsiyet kurduğu mekanlarda elinde makinasıyla keşif ve hayret üzere, daha baştan seçtiği mekanlarda mukim olandır.

Cambaz bu manada camileri mekân tutan bir mesleğin de ehliydi.

Albayrak Medya, kendi elemanlarından olan şehidinin adını tam da onun seçtiği meslekte yaşatıyor: Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması!

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu’nun geçtiğimiz perşembe günü Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda bilgisini basınla paylaştığı söz konusu yarışmaya mahsus yeni ödül töreninin programı, nasipse bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, yine Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda gerçekleştirilecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bâtınîler, Fâtımîler, İsmailîler ve… 07 Eylül 2024 | 354 Okunma Her yığın layık olduğu efsaneyle yönetilir 05 Eylül 2024 | 248 Okunma Fuzûlî’nin Rind ile Zâhid’ine göre yazı 03 Eylül 2024 | 126 Okunma Ketebe’nin ‘Sebeb-i Telif’i 31 Ağustos 2024 | 53 Okunma Yazarın görevi 29 Ağustos 2024 | 109 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar