Büyük zafer savaşarak geldi

Milli Takımımız dün gece yeni bir tarih yazdı. Günümüz futbolunun istediği ilkelerin tümünde bizden daha iyi olan bir rakip karşısında yüreğimizi takım halinde sahaya yansıtarak tek kelime ile özetlemek...

Milli Takımımız dün gece yeni bir tarih yazdı. Günümüz futbolunun istediği ilkelerin tümünde bizden daha iyi olan bir rakip karşısında yüreğimizi takım halinde sahaya yansıtarak tek kelime ile özetlemek gerekirse savaşarak kazandık.
Maça duran topla golle başladık. Sonra bir 10 dakika büyük sıkıntılar yaşadık. Ama ondan sonra zaman zaman pas yaparak, zaman zaman da geride 10 kişi ile topun arkasına geçip Avusturya'nın hücumda alan bulmasını engelledik. Devre sonuna kadar da kalemizde çok ciddi biri tehlike yaşamadık.
İkinci yarıda ise çok hızlı, agresif, etkili bir Avusturya vardı sahada. Bu da zaten beklenen bir tabloydu. Rahatlamak için bir ikinci gole ihtiyaç vardı. Onu da duran topla bulunca müthiş bir moral depoladık. Ve rakip de şoka girmişti. Tam saha içi dengeleri bize dönecekken duran toptan bu kez biz bir gol yedik.
Ondan sonra bunaldıkça bunalmaya başladık. Rakip çok...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En az koşan maçın kahramanı! 31 Ağustos 2024 | 208 Okunma Teknik sorun! 28 Ağustos 2024 | 455 Okunma İkinci yarı büyüklüğünü gösterdi 26 Ağustos 2024 | 385 Okunma İcardi’nin çıkması lazımdı 22 Ağustos 2024 | 392 Okunma F.Bahçe, baskıdan kurtulamadı 18 Ağustos 2024 | 28 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar