Şahsiyetli futbol için teşekkürler

Dün gece futbolcularımız elinden gelini yaptılar. Ama ne yazık ki yarı final biletini alamadık. İlk yarı tamamen bizim istediğimiz gibi gitti. Rakibimiz Hollanda klasik oyun anlayışıyla ayağa paslarla set oyunda pozisyon bulmaya...

Dün gece futbolcularımız elinden gelini yaptılar. Ama ne yazık ki yarı final biletini alamadık. İlk yarı tamamen bizim istediğimiz gibi gitti. Rakibimiz Hollanda klasik oyun anlayışıyla ayağa paslarla set oyunda pozisyon bulmaya çalışıyordu. Biz de alanları iyi kapatıp, onlara üretkenlik şansı tanımadık. Taraftarlarımıza ve futbolcularımıza büyük moral veren bir de gol attık.
Tabii ki ikinci devrenin tehlikeli olacağını herkes biliyordu. Bu arada Hollanda Teknik Direktörü Koeman, işlerin ters gittiğini görünce erken uyandı. Ve Weghorst'u sahaya sürerek fazla pas yerine yüksek ortalarla bizim dengemizi bozmaya çalıştılar. Bu yüzden ciddi tehlikeler atlattık.
68. dakika ise maçın kırılma anıydı. Çok net bir golü kaçırdık. Hemen arkasından da skora denge geldi. O moralle Hollanda kısa sürede öne geçti. Sonra yaptığımız değişikliklerle birlikte uzatmalarda tek kale oynadık. Çok da net goller kaçırdık. Sonuç kaçınılmaz oldu.
Benim Montella'ya tek...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Takımlarımızın kondisyonu vasat 04 Ekim 2024 | 405 Okunma Mourinho’yu anlamakta zorluk çekiyorum 30 Eylül 2024 | 548 Okunma Arızalı kadro! 29 Eylül 2024 | 167 Okunma Fred’te ciddi bir düşüş var! 27 Eylül 2024 | 1.649 Okunma Günay’ın büyük katkısı oldu 26 Eylül 2024 | 405 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar