Van Persie, F.Bahçe’ye gelmeden tükenmişti!

F.Bahçe yönetimi, 3 sene önce Van Persie'yi transfer ettiğinde kafamda ciddi soru işaretleri vardı. Van Persie, son senesinde M.United'da geçirdiği sakatlıktan sonra bir türlü form tutamamış ve sürekli yedek...

F.Bahçe yönetimi, 3 sene önce Van Persie'yi transfer ettiğinde kafamda ciddi soru işaretleri vardı. Van Persie, son senesinde M.United'da geçirdiği sakatlıktan sonra bir türlü form tutamamış ve sürekli yedek kalmıştı. Genel yapısında, futbola bakış açısı çok olumlu değildi. Ayrıca yaşı da ilerlemişti.

Van Persie, yıldız bir futbolcu olduğundan fiziki gücü yeterli olmasa da medya tarafından sürekli desteklenecekti.

Nitekim öyle de oldu.

Fernandao birinci sınıf bir santrfor değildi ama Bursa'daki üstün performansından sonra F.Bahçe'ye kısa sürede uyum sağlamıştı. Güçlü ve kuvvetliydi.

Ama medyanın büyük çoğunluğu, "Van Persie gibi bir yıldız dururken nasıl Fernandao oynar?" diye sürekli gündem yarattı. En sonunda başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Pereira'ya, "Van Persie'ye öncelik tanı" talimatını verdi. Van Persie'nin yetersizliğine ve Ferdandao'nun bütün bunlara rağmen, yedeklikten oyuna girip birçok Avrupa Kupası maçını çevirmesine ve de üstün gayretine rağmen değişen bir şey olmadı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En-Nesyri hazır değil 16 Eylül 2024 | 410 Okunma En az koşan maçın kahramanı! 31 Ağustos 2024 | 208 Okunma Teknik sorun! 28 Ağustos 2024 | 455 Okunma İkinci yarı büyüklüğünü gösterdi 26 Ağustos 2024 | 388 Okunma İcardi’nin çıkması lazımdı 22 Ağustos 2024 | 394 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar