GAZZE’DE KATLİAM VARKEN BAYRAM ETMEK!

Şimdi; Gazze’de çocuklar yalnızca zalimlerin kurşunuyla değil açlıktan da ölmekteler. BM Sağlık Teşkilâtı, canhıraş feryatlarla:-Önümüzdeki aylarda Gazze’de açlık ve salgın...

Şimdi; Gazze’de çocuklar yalnızca zalimlerin kurşunuyla değil açlıktan da ölmekteler. BM Sağlık Teşkilâtı, canhıraş feryatlarla:

-Önümüzdeki aylarda Gazze’de açlık ve salgın hastalıktan kitleler hâlinde ölümler olacak!

Diye haber veriyor ve ölenlerin büyük çoğunluğunun çocuklar olacağını bilhassa duyuruyor.

Ama…

Nasıl ki Birleşmiş Milletler genel kurul kararlarına kimse aldırmıyorsa Sağlık Teşkilatının bu feryadına da aldıran yok!..

Hatta 5’li dişlinin elindeki BMGK-Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararını İsrail yâni Siyonist Cellat Netanyahu, umursanmadı. Zalim, hız kesmeden soykırım vahşetine devam ediyor. Hatırlanacağı gibi bu hafta içinde BMGK, 7 Ekim 2023’ten bu yana ilk defa olarak “Gazze’de ateşkes” kararı aldı; alabildi. Buna göre üç safhalı bir yol takip edilecek ve üçüncü safhada kesin ateşkese varılacaktı.

Teklif, BMGK’ya Joe Biren tarafından yapıldı. Belli ki seçime giderken “barışın mimârı!” ünvanı peşinde.

Pişkinlik, genişlik bu kadar olur!..

Hâlbuki aynı kişi, Konseyin daha evvel aldığı benzer kararları veto...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Devlet-i ebed müddet 02 Temmuz 2024 | 158 Okunma 1. FELAKET, 2. FELAKET, 3. FELAKET! 29 Haziran 2024 | 330 Okunma 4 BİN KATİL TÜRKİYELİ 27 Haziran 2024 | 436 Okunma HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ! 25 Haziran 2024 | 88 Okunma GAZZE’DE KATLİAM VARKEN BAYRAM ETMEK! 15 Haziran 2024 | 75 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar