Bu sağcılara şans kapısını kim açtı?

Londra merkezli The Jewish Chronicle gazetesinin azılı Siyonist yazarlarından Michel Gurfinkiel, Fransa'da geçtiğiniz hafta gerçekleşen genel seçimlerden önemli bir zaferle çıkan Fransız "aşırı solunun"...

Londra merkezli The Jewish Chronicle gazetesinin azılı Siyonist yazarlarından Michel Gurfinkiel, Fransa'da geçtiğiniz hafta gerçekleşen genel seçimlerden önemli bir zaferle çıkan Fransız "aşırı solunun" yıldızı Melenchon'u, "Corbyn'in, 12 milyon Müslüman'ın oyuyla oynayabilen hâli" olarak tarif ediyor.
Son derece manidar bir ifade!
Malumunuz, bir önceki İngiliz İşçi Partisi lideri Corbyn, Filistin davasına desteğinden ötürü "antisemitizm" suçlamalarıyla ana akım siyasetten uzaklaştırılmıştı.
Mahut Siyonist'in, Melenchon'un da tıpkı Corbyn gibi siyasetten uzaklaştırılmasını, şayet bu mümkün değilse siyaseten etkisiz hale getirilmesini istediği besbelli.
Bu kafaya...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sisi ile nasıl görüşürsünüz? 07 Eylül 2024 | 580 Okunma O ülkeyi neden seviyorum? 05 Eylül 2024 | 2.242 Okunma Amiralim o iş öyle değil 04 Eylül 2024 | 2.524 Okunma İsmail Dümbüllü’nün askerleriyiz 03 Eylül 2024 | 1.587 Okunma Oyuna gelen biz olmayalım 31 Ağustos 2024 | 390 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar