Tartıştılar ama...

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile eski Başkan Donald Trump arasındaki tartışmayı üşenmedim sonuna kadar takip ettim. Baştan söyleyeyim, Trump'ın kulağını sıyıran kurşun...

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris ile eski Başkan Donald Trump arasındaki tartışmayı üşenmedim sonuna kadar takip ettim.
Baştan söyleyeyim, Trump'ın kulağını sıyıran kurşun sanıldığı gibi Başkan olmasına yetmeyebilir. Anlaşılan Elon Musk daha fazla gayret etmek zorunda kalacak.
Enflasyondan iklim krizine, göçmen sorunundan Covid-19'a, kürtajdan halihazırdaki savaşlara kadar hemen her konuda tartıştılar.
Demokratıyla Cumhuriyetçisiyle ABD'nin nezdinde işgalin, sadece maliyet konusu olduğunu (Afganistan örneğiyle) bir kez daha ortaya koydular. Bu "maliyete" öldürdükleri milyonlarca insan dahil elbette.
ABD'nin Afganistan'dan çekilmesini Trump şiddetle eleştirirken, Harris savundu.
Fakat...
Harris'in argümanı, Afganistan'da kalmanın günde 300 milyon dolarlarına mal...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tartıştılar ama... 12 Eylül 2024 | 468 Okunma Narin ve leş kargaları 11 Eylül 2024 | 945 Okunma Yavaş mı İmamoğlu mu? 10 Eylül 2024 | 1.108 Okunma Sisi ile nasıl görüşürsünüz? 07 Eylül 2024 | 610 Okunma O ülkeyi neden seviyorum? 05 Eylül 2024 | 2.311 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar