Trump suikastı ilk ‘ürününü’ verdi

Geçtiğimiz hafta sonu "suikast" teşebbüsüne maruz kalan Trump'ın façası biraz bozuldu ama karşılığında da Cumhuriyetçilerin "kahramanı" oldu. Daha önce kendisini üstü kapalı destekleyen bazı...

Geçtiğimiz hafta sonu "suikast" teşebbüsüne maruz kalan Trump'ın façası biraz bozuldu ama karşılığında da Cumhuriyetçilerin "kahramanı" oldu.
Daha önce kendisini üstü kapalı destekleyen bazı "güçlerin" desteklerini açık şekilde ifade etmeye başlamalarını da bu "kahramanlığına" borçlu.
Mesela...
Twitter'ı satın aldıktan sonra "sol aşırılığa" itiraz ambalajıyla ABD sağını ön plana çıkaran Elon Musk, önümüzdeki ABD seçimlerinde Trump'ı destekleyeceğini dermeyan etti.
Elon Musk gibi "oligarkların" Trump'a desteği çoğu kez ABD içişlerini ilgilendiren "sınır güvenliği" gibi konuların etrafında kurulsa da, olası bir Trump hükümetinin dış politika çizgisinin bu tutuma etkisi göz ardı edilemez.
Peki nedir olası Trump...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sisi ile nasıl görüşürsünüz? 07 Eylül 2024 | 580 Okunma O ülkeyi neden seviyorum? 05 Eylül 2024 | 2.242 Okunma Amiralim o iş öyle değil 04 Eylül 2024 | 2.524 Okunma İsmail Dümbüllü’nün askerleriyiz 03 Eylül 2024 | 1.587 Okunma Oyuna gelen biz olmayalım 31 Ağustos 2024 | 390 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar