İsrail zulmü ve bizdeki zalimler

Savunmasız Gazze, 7 Ekimden bu yana bombalanıyor, acımasızca saldırı altında. Akla gelmedik işkence ve zulüm yapılıyor. Adeta dünyanın gözü önünde tarihte benzeri görülmedik bir katliam uygulanıyor....

Savunmasız Gazze, 7 Ekimden bu yana bombalanıyor, acımasızca saldırı altında. Akla gelmedik işkence ve zulüm yapılıyor. Adeta dünyanın gözü önünde tarihte benzeri görülmedik bir katliam uygulanıyor. Çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 40 binin üzerinde şehit, 100 bin civarında yaralı ve sakat var.

Bütün dünyada sağduyu ve merhamet kırıntısı taşıyan insanlar bile bu zulmü, bu acımasız soykırımı kınarken maalesef bizde bazıları, “Bunların dedeleri bize ihanet etmişti” veya “Filistinliler hiç bizden yana olmadılar” ya da “Zaten Hamas terörist, ilk saldırıyı onlar başlattı” gibi tuhaf bahanelerle Siyonistlerden yana olabiliyorlar. Hatta sokak röportajında bir kadın haince şehit edilen kahraman lider Haniye için “bir Arap ölüsü” bile dedi. Şaşkınlıkla izliyoruz.

Hele savaş suçu işleyen zalim Netanyahu’nun Amerikan Kongresi’ndeki konuşması üyelerce alkışlanması tam bir skandaldı. Bu birleşim, tarihin en utanç verici oturumuydu.

İşte bu tür saçmalıklara artık aklıselim Yahudiler bile dayanamaz oldu. İsrail’in muhalif gazetecisi Gideon...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu bunalım, öfke neden? 14 Eylül 2024 | 152 Okunma Sanal kumar faciası ve yıkılan aileler 31 Ağustos 2024 | 552 Okunma İmam-ı GAZALİ 24 Ağustos 2024 | 501 Okunma İsrail zulmü ve bizdeki zalimler 17 Ağustos 2024 | 38 Okunma Böylesine vahşet görülmedi 03 Ağustos 2024 | 74 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar