Nedir bu İslâm düşmanlığı?

Son zamanlarda özellikle sosyal medyada İslâm düşmanlığı had safhaya vardı. Elbette herkes Müslüman olmak zorunda değil. Hatta eleştirilerini usturuplu ifadelerle yazabilir. Ancak asırlardır milletimizin...

Son zamanlarda özellikle sosyal medyada İslâm düşmanlığı had safhaya vardı. 

Elbette herkes Müslüman olmak zorunda değil. Hatta eleştirilerini usturuplu ifadelerle yazabilir. 

Ancak asırlardır milletimizin mayasını oluşturan, tüm yaşam tarzımızı ve bakış açımızı etkilemiş ve yönlendirmiş inancımıza saygısızca saldırmak, salyalarını akıtarak düşmanlık etmek; iğrençtir, art niyetlidir. Kabul edilemezdir.

Meşhur olmak için, abone kazanıp para kazanmak için bu tür provokasyonlara başvurmak ülkemizin temellerine dinamit koymak gibi korkunç bir olaydır.

14 asır öncesi o dönemin şartlarına göre aktarılan bazı olayları saptırarak, çarpıtarak, “işte inandığınız din bu” diyenler kötü niyetli ve bozuk kişiliklidir.

Zerre kadar insaf sahibi ve aklıselim olanlar dünyadaki milyarlarca insanın inancına saldırmaz, en azından saygılı olur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sanal kumar faciası ve yıkılan aileler 31 Ağustos 2024 | 528 Okunma İmam-ı GAZALİ 24 Ağustos 2024 | 498 Okunma İsrail zulmü ve bizdeki zalimler 17 Ağustos 2024 | 36 Okunma Böylesine vahşet görülmedi 03 Ağustos 2024 | 74 Okunma Keşke yerine vardır bir hayır diyelim 27 Temmuz 2024 | 95 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar