Bir okuyup bin düşünelim!

 Ruhumuzun süruru, kalblerimizin huzuru, dinimizin, ailemizin ve devletimizin direği ve cennetin olmazsa olmaz anahtarı Namaz ibadetidir!Günde Beş Vakit Namaz, Müslümanlara Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin asrımızda siyon-...

 

Ruhumuzun süruru, kalblerimizin huzuru, dinimizin, ailemizin ve devletimizin direği ve cennetin olmazsa olmaz anahtarı Namaz ibadetidir!

Günde Beş Vakit Namaz, Müslümanlara Sevgili Resulümüz Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin asrımızda siyon- haç ittifakınca işgal altında bulunan Mukaddes Kudüs-ü Şerif’ten devam ettiği kutsal Mi’rac yolculuğundan dönerken bizzat Allah’ımız tarafından vasıtasız farz kılınan tek ibadettir! 

“Mü’minin Mi’racı, (Allah’ımızın rızasına, sevgisine yükselmesi) Namaz iledir!” Namaz Farsçadır! 

Kur’an-ı Kerim’de asıl ismi salâttır! 

Bizi yoktan var eden, insan olarak Yaratan, akıl nimetini veren ve nimetleriyle doyuran yaşatan “Allah’ımıza teşekkür, saygı, saygı duruşu, Kuluna Namazıyla değer veren, koruyan ve dua, yakarış ve zikir” manalarının yanında tam yirmi bir manası vardır!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir okuyup bin düşünelim! 18 Ekim 2024 | 25 Okunma Veciz sözler! 11 Ekim 2024 | 191 Okunma Savaşlar hiç durmadı ki başlasın! 04 Ekim 2024 | 142 Okunma Acilen Yeniden Nöbete! 27 Eylül 2024 | 1.596 Okunma Filistinli her kız mazlum Narin’dir! 20 Eylül 2024 | 117 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar