Ders alınsaydı tekerrür mü ederdi!

 Hiç düşündünüz mü? Emperyalist ülkelerde niçin ihtilal ve gerekçesi terör yok? Çünkü bu ülkelerde, başka ülkelerin çıkarları adına çalışan vatan haini...

 

Hiç düşündünüz mü? Emperyalist ülkelerde niçin ihtilal ve gerekçesi terör yok? Çünkü bu ülkelerde, başka ülkelerin çıkarları adına çalışan vatan haini taşeron örgütler, işbirlikçi medya-sermaye ve en önemlisi Mandacı partiler yok da ondan! 

Peki ya bizim gibi; kalkınma mücadelesi veren ülkelerde? Ya fiili işgal veya kaos var, göç var! Ve nedense hep anarşi ve isyan var!

Bir düşünelim; ülkemizin ve milletimizin yüzü gülmeyedursun, hemen iç ve dış mihraklar harekete geçerek sevincimizi kursağımızda bırakmıyorlar mı?! 

Geçmişe bir bakın; ülkemizi kalkındırmaya çalışan iktidarları yıkmak için bir kısım sivil toplum örgütleri, bazı sendikalar, medya ve iş dünyasındaki postal yalayıcı sermaye grupları ve siyasetin içerisinde gücünü kaostan alan, milletin oyuyla değil, namlunun ucuyla iktidara gelme hevesleri taşıyanlar bu ihtilallerin taşeronluğunu üstlenmediler mi? 

Ve bu durum bugün de aynen devam etmiyor mu? Basın Ekspres yolu; Kandil, Londra, Telaviv gibi çalışmıyor...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ders alınsaydı tekerrür mü ederdi! 13 Eylül 2024 | 260 Okunma Öğretim yetmez! Milli Eğitime Bismillah! 06 Eylül 2024 | 229 Okunma İtrail’in yok ediliş tarihi müjdelendi! 30 Ağustos 2024 | 487 Okunma “Ya İstiklal Ya Ölüm!” Her gücü yener! 23 Ağustos 2024 | 144 Okunma 23. yıl muhasebesi 16 Ağustos 2024 | 84 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar