Öğretim yetmez! Milli Eğitime Bismillah!

 Afadlarla, belalarla ve işgallerle dolu 2024 hüzün yılında okullarımız açılıyor. Allahımızın ve ailelerimizin, muallimlerimize emanet ettiği milyonlarca talebemiz için yeni Eğitim ve Öğretim...

 

Afadlarla, belalarla ve işgallerle dolu 2024 hüzün yılında okullarımız açılıyor. Allahımızın ve ailelerimizin, muallimlerimize emanet ettiği milyonlarca talebemiz için yeni Eğitim ve Öğretim yılında çalışmalarımıza ”BİSMİLLAH” diyerek dualarla başlayalım inşallah!

“(Ey Muhammed ve Ümmeti!) Her şeyi ve sürekli yoktan) Yaratan, Yaşatan ve Yöneten Rabbın olan Allah’ın adıyla oku! Ki) O (Allah) İnsanı (ana rahmine yapışıp asılı duran bir hücre topluluğu olan embriyodan) Alak’tan yaratandır.” (ve İnsanı aşama aşama konuşma, düşünme, okuma, öğrenme ve öğretme yeteneklerine sahip üstün bir varlık hâline getirdi).”

(Ey Muhammed ve Ümmeti!) Oku; unutma ki, Rabb’in sonsuz lütuf ve kerem sahibidir. Daha önce sahip olmadığın bunca nimetleri sana bahşeden Rabb’ın Allah, yüreğini ilim ve hikmet hazineleriyle doldurarak, seni çok daha büyük mertebelere, en yüce makâmlara çıkaracaktır!”

“Ki O, kalemle (yazmayı ve ilmi...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ders alınsaydı tekerrür mü ederdi! 13 Eylül 2024 | 260 Okunma Öğretim yetmez! Milli Eğitime Bismillah! 06 Eylül 2024 | 229 Okunma İtrail’in yok ediliş tarihi müjdelendi! 30 Ağustos 2024 | 487 Okunma “Ya İstiklal Ya Ölüm!” Her gücü yener! 23 Ağustos 2024 | 144 Okunma 23. yıl muhasebesi 16 Ağustos 2024 | 83 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar